Ski / Krokus / 9-14j

Boek nu!

Categorie

Ski en snowboard

Type

Ski

Prijs

Vanaf € 621

Datum

12 februari - 20 februari 2021

Leeftijd

9 - 14 jaar

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Highlights

  • Nederlandstalige lesgevers
  • Gratis hoodie
  • Skiën in skigebied Werfenweng en Amade

Boek nu!

Ski en snowboard

Ski

Vanaf € 621

12 februari - 20 februari 2021

9 - 14 jaar

Werfenweng, Oostenrijk

Verblijf

Als je Werfenweng hoort, denk je onmiddellijk aan sneeuw, skiën, pingpong, zwemmen en heel veel plezier. Werfenweng is namelijk de plek waar Hubert en Marie-Christine ons jaarlijks ontvangen in hun jugendgästehaus Berghof. Deze Belgische familie verwent ons met heerlijke maaltijden en comfortabele 6- tot 8-persoonskamers. Overdag gaan we voornamelijk skiën en de sneeuw trotseren in het skigebied van Werfenweng, afwisselend met het skigebied Amadé. We maken ook een uitstap naar het zwembad en ’s avonds gaan we eens sleeën. In het gasthuis kunnen we ons volop ontspannen aan de pingpongtafel en in de ontspanningsruimte.

Het wordt een ontspannende vakantie vol sneeuwplezier!

Skigebied

Jugendgästehaus Berghof ligt aan de rand van het dorp Werfenweng, een gezellig bergdorpje, dicht bij de 'Wengerau', een uitzonderlijk mooie Oostenrijkse vallei. Het uitgestrekte skigebied Amadé is van hieruit vlot te bereiken. 

Dag 1 Starten we in het hooggelegen en welafgebakende skigebied van Werfenweng (van 1000m tot 1836 m). De volgende dagen vertrekken we naar het skigebied "Amandé Zauchensee" om opnieuw te eindigen in Werfenweng. Ongetwijfeld zullen we op de mooiste plekjes terechtkomen.

Naast het skiën gaan we ook sleeën, zwemmen in een subtropisch zwembad, houden we een heus sneeuwballengevecht, ... 

 

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De ski- en snowboardhelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen voor €29.

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

Als je bij Crejaksie een wintersportvakantie boekt én het voorschot hebt betaald binnen de 2 weken na inschrijving, heb je recht op de corona-proof verzekering.

Deze verzekering garandeert je een terugbetaling indien we omwille van een nieuwe corona-uitbraak en de maatregelen hiervan, niet kunnen vertrekken naar de sneeuw en de reis moeten annuleren.

Het annuleren van een winterreis wordt bepaald door de richtlijnen van de federale overheidsdienst buitenlandse zaken.

 

<
>
x