Ski PMH / Krokus / 9+

Boek nu!

Categorie

Ski en snowboard

Type

PMH, Ski

Prijs

Vanaf € 692

Datum

12 februari - 20 februari 2021

Leeftijd

9 jaar en ouder

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Highlights

  • Nederlandstalige lesgevers
  • Gratis hoodie
  • Skiën in skigebied Amadé

Boek nu!

Ski en snowboard

PMH, Ski

Vanaf € 692

12 februari - 20 februari 2021

9 jaar en ouder

Werfenweng, Oostenrijk

Wintervakantie voor personen met een mentale beperking

Deze winter organiseren we opnieuw een wintervakantie voor personen met een lichte tot matige mentale beperking zonder mobiliteitsproblemen. We gaan op vakantie met een klein groepje van 4 tot 10 personen en voorzien 2 tot 3 begeleiders, naargelang het aantal deelnemers. Onze Crejaksie-monitoren hebben ervaring in het begeleiden van vakanties voor personen met een beperking. Zij omringen de deelnemers met de grootste zorg, geen inspanning is hen te veel.

 

Verblijf

Als je Werfenweng hoort, denk je onmiddellijk aan sneeuw, skiën, pingpong, zwemmen en heel veel plezier.

De gastvrije familie Steiner-Holzan verwelkomt ons in hun jugendgästehaus Berghof. Deze Belgische familie verwent ons met heerlijke maaltijden en comfortabele 6- tot 8-persoonskamers. Daarnaast zijn er 2 eetzalen, een pingpongruimte en een grote polyvalente zaal.

Skigebied

Met de skiliefhebbers trekken we naar het skigebied Amadé. We doen er aan sneeuwgewenning en leren de deelnemers de eerste stappen van het skiën. Natuurlijk willen we ook genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid en maken we tussendoor al eens een stop om ons te verwarmen. Bovendien houden we een heus sneeuwballengevecht en brengen we een bezoek aan het zwembad.

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 3 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en skimateriaal huren.

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën.

De skihelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen voor €29.

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

Als je bij Crejaksie een wintersportvakantie boekt én het voorschot hebt betaald binnen de 2 weken na inschrijving, heb je recht op de corona-proof verzekering.

Deze verzekering garandeert je een terugbetaling indien we omwille van een nieuwe corona-uitbraak en de maatregelen hiervan, niet kunnen vertrekken naar de sneeuw en de reis moeten annuleren.

Het annuleren van een winterreis wordt bepaald door de richtlijnen van de federale overheidsdienst buitenlandse zaken.

 

<
>
x