Wandel PMH / Krokus / 9+

Boek nu!

Categorie

Ski en snowboard

Type

PMH, Wandelvakantie

Prijs

Vanaf € 630

Datum

12 februari - 20 februari 2021

Leeftijd

9 jaar en ouder

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Wintervakantie voor personen met een mentale beperking

Deze winter organiseren we opnieuw een wintervakantie voor personen met een lichte tot matige mentale beperking zonder mobiliteitsproblemen. We gaan op vakantie met een klein groepje van 4 tot 10 personen en voorzien 2 tot 3 begeleiders, naargelang het aantal deelnemers. Onze Crejaksie-monitoren hebben ervaring in het begeleiden van vakanties voor personen met een beperking. Zij omringen de deelnemers met de grootste zorg, geen inspanning is hen te veel. 

Boek nu!

Ski en snowboard

PMH, Wandelvakantie

Vanaf € 630

12 februari - 20 februari 2021

9 jaar en ouder

Werfenweng, Oostenrijk

Wandelvakantie

Met de wandelliefhebbers maken we dagelijks prachtige wandelingen langs mooie paden en leuke dorpjes. Natuurlijk willen we ook genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid en maken we tussendoor al eens een stop om ons te verwarmen. Na al dat wandelen, gaan we ons eens ontspannen in het zwembad.

Verblijf

Als je Werfenweng hoort, denk je onmiddellijk aan sneeuw, skiën, pingpong, zwemmen en heel veel plezier.

De gastvrije familie Steiner-Holzan verwelkomt ons in hun jugendgästehaus Berghof. Deze Belgische familie verwent ons met heerlijke maaltijden en comfortabele 6- tot 8-persoonskamers. Daarnaast zijn er 2 eetzalen, een pingpongruimte en een grote polyvalente zaal.

Wij bieden je

Ook dit jaar kan je kiezen tussen 2 soorten wintervakanties. Je kan zoals voordien met ons gaan skiën, maar geniet je liever op een andere manier van de sneeuw dan kan je ook met ons mee op wandelvakantie. De rustige omgeving leent zich perfect voor schitterende wandelingen. We gaan ook eens zwemmen, maken een rit in een prachtige slee en de begeleiders voorzien een fantastisch avondprogramma. Alle activiteiten worden aangepast, rekening houdend met de leeftijd, het niveau en de interesses van de deelnemer. 

Prijs 
Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. 
Deelnemers die aangesloten zijn bij de LIberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf
Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Inclusief

Volpensionformule
Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. 
Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Begeleiding van de deelnemers (24/24u)
Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal.
's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug
's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

 

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

Als je bij Crejaksie een wintersportvakantie boekt én het voorschot hebt betaald binnen de 2 weken na inschrijving, heb je recht op de corona-proof verzekering.

Deze verzekering garandeert je een terugbetaling indien we omwille van een nieuwe corona-uitbraak en de maatregelen hiervan, niet kunnen vertrekken naar de sneeuw en de reis moeten annuleren.

Het annuleren van een winterreis wordt bepaald door de richtlijnen van de federale overheidsdienst buitenlandse zaken.

 

<
>
x