Ski & Snowboard / Krokus / 13-15j

Boek nu!

Categorie

Ski en snowboard

Type

Outdoor, Ski, Snowboard

Prijs

Vanaf € 699

Datum

12 februari - 20 februari 2021

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

Zell am See, Oostenrijk

Highlights

-          Verblijf in 4- tot 8-persoonskamers bij Club Kitzsteinhorn

-          Trampolinezaal, klimzaal, bioscoopzaal, volleybalterreinen, sporthal, …

-          Skigebied Zell Am See en de gletsjer in Kaprun

-          Sneeuwzeker gebied!

Boek nu!

Ski en snowboard

Outdoor, Ski, Snowboard

Vanaf € 699

12 februari - 20 februari 2021

13 - 15 jaar

Zell am See, Oostenrijk

Verblijf

Zell Am See is de ideale plek voor ontspanning en heel veel skiplezier. In Club Kitzsteinhorn ontvangen Bettina en Stefan ons naar jaarlijkse gewoonte. Hun verblijf biedt ons comfortabele 4- tot 8-persoonskamers en vooral heel veel ontspanningsmogelijkheden. Zo is er een trampolinezaal, een klimzaal, een bioscoopzaal, volleybalterreinen, een sporthal en noem maar op. 

Skigebied

Ook onze skidagen op het sneeuwzeker skigebied van Zell Am See en de gletsjer in Kaprun bieden heel wat mogelijkheden. Er zijn meer dan 520 kabelbanen en vanop de zetel- en sleepliften ontdekken we de mooiste plekjes.

Zell Am See, heel veel ontspanning en nog veel meer plezier!

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Ski- en snowboardlessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

* Huur skimateriaal: €50

* Huur snowboardmateriaal: €65

* Huur helm: €10

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De ski- en snowboardhelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.


Als je bij Crejaksie een wintersportvakantie boekt én het voorschot hebt betaald binnen de 2 weken na inschrijving, heb je recht op de corona-proof verzekering.

Deze verzekering garandeert je een terugbetaling indien we omwille van een nieuwe corona-uitbraak en de maatregelen hiervan, niet kunnen vertrekken naar de sneeuw en de reis moeten annuleren.

Het annuleren van een winterreis wordt bepaald door de richtlijnen van de federale overheidsdienst buitenlandse zaken.

 

<
>
x